SeaBreeze – 2021: Військові одразу чотирьох країн відпрацювала рейдові дії в тилу противника (ФОТО)

Спільні тактичні тренування військових з України, США, Грузії та Молдови відбулись на загальновійськовому полігоні “Олешківські піски”, у межах українсько-американського міжнародного навчання “Сі Бриз – 2021”.

 

Про це повідомляє прес-служба Командування морської піхоти. 

 

Возможно, это изображение (1 человек и на открытом воздухе)

 

Військовослужбовці окремого батальйону морської піхоти командування морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, морської піхоти США, Грузії та Республіки Молдова діяли у складі єдиного багатонаціонального підрозділу.

 

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

 

Тренування було розподілено на три етапи. Під час першого етапу  тактична група отримала завдання вийти з району зосередження в район очікування. Там  командир тактичної групи провів короткий брифінг на макеті місцевості та поставив завдання командирам підрозділів.

 

Возможно, это изображение (один или несколько человек и на открытом воздухе)

 

Другий етап – виконання завдання. За легендою, тактична група мала вийти в тил умовного противника та знищити важливі об’єкти інфраструктури військового призначення.

 

Возможно, это изображение (1 человек и на открытом воздухе)

 

У ході остатнього етапу військовослужбовці здійснили марш до району зосередження, але під час руху колон противник влаштував засідку. Слід зазначити, що всі дії відпрацьовувались умовно, без бойової стрільби.

Нагадуємо: