Новини

В Оноківцях відбулися змагання з воркауту та армреслінгу «Ужанський здоровань»

ФотоДнями спортивний майданчик “Ужанський” у с. Оноківці приймав перших спортсменів. Тут пройшли одразу два турніри — з армреслінгу та воркауту під спільною назвою “Ужанський здоровань”. Ініціатор та головний організатор заходів — підприємець та меценат Арсен Мелкумян.  

Турнір з воркауту зібрав навколо себе учасників із Ужгорода та району. Систему змагань розробив один із топових фітнес-тренерів Ужгорода, засновник фітнес-студії “Power studio” – Юрій Теличко. Учасники повинні були виконати 4 види вправ: підтягування, віджимання на брусах, віджимання в уклоні на пряму та підйом на перекладинах. Перемогу здобули ті, хто впорався з усіма завданнями найкраще за кількістю повторів. За результатами змагання третє місце посів Дмитро Біляк, друге – Василь Ганич. А першість здобув Михайло Тафінчук. Силачі отримали від організаторів грошові винагороди в розмірі 1000, 1500 і 2500 грн.

Куратором турніру з армреслінгу став Богдан Лехман, президент Федерації армспорту в Закарпатській області, чемпіон України, майстер спорту. На його запрошення в Оноківці на турнір приїхали світові чемпіони з армреслінгу -  Сергій Калініченко та Ігор Пасєка. Спортсмени стали справжньою родзинкою заходу зійшовшись у дисципліні армфайт, яка передбачає 6 поєдинків, за підсумками яких і визначається переможець. Таким чином переможцем армфайту з рахунком 5:1 став Ігор Пасєка. 

Також були проведенні змагання у категоріях: “80”, “90” та “+” на ліву та праву руку. Загалом у змаганнях взяли участь 25 спортсменів із Закарпаття, Тернопільщини, Полтавщини.

Всі переможці у категоріях отримали грошову винагороду від організатора.

Передувало проведенню першому спортивному заходу в Оноківцях відкриття спортмайданчику. 

Фото

Фото


Фото

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.