Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив яскраву серію кадрів, відправившись у Волинську область і прокотившись на саморобному кабріолеті, створеному з автомобіля марки ЛУАЗ 969.

Так, шоумен зробив спільний знімок з дівчиною, що продає чорницю, а також порадив українцям купувати чорницю не в супермаркетах, а саме у людей - жінки вручну збирають до 20-30 літрів на день.

За словами Дмитра заробіток на чорниці та журавлині для багатьох людей є основним за цілий рік. При цьому Комаров нагадав, що чорниця - справжні вітаміни просто з лісу, які корисні для зору, травлення, імунітету.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Літо на кабріолеті 🙂 🌍

Свіжі еко-продукти. Ідеальна Екологія. Фантастично красиві, дивовижні, цікаві місця.

Єдиний мінус - в лісі комарі і оводи. Це можна вирішити за допомогою репелента і москітної сітки на капелюсі. Решта - суцільні плюси. Все це - Українське Полісся. Волинь.

P. S. всім рекомендую зараз купувати чорницю (по можливості не в магазинах, а у людей, які збирають). Початок сезону. Чорниця, особливо з Волині, просто зараз найсвіжіша, дуже смачна, просто з лісу. Жінки вручну збирають до 20-30 літрів в день. Купуючи літр чорниці, ви дуже допомагаєте людям.

Все, що вони зароблять за найближчий місяць на чорниці, а пізніше на журавлині - основний заробіток для багатьох на весь рік... На жаль, але це просто факт і реальність.

Чорниця неймовірна корисна для зору, травлення, імунітету. Це вітаміни з "лісової аптеки".

Всім здоров'я🙌"

instagram.com/komarovmir/

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.