Директор Українського інституту аналізу і менеджменту політики Руслан Бортник в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим розповів, що в Україні є величезна ніша для партій, які підтримає євро-песимістичний електорат.

"Щодо євро-песимістичного електорату. Це більшість українців. Частина голосів у "Слуги народу", і Зеленський своєю риторикою по критиці західних партнерів насправді підтримує цей електорат. Підтримує підтримку цього електорату. Частина в біло-блакитних партіях знаходиться, частина цього електорату не може знайти себе. І тут дійсно величезна ніша для нових проєктів. Стартуйте буквально завтра. Але люди повинні бути впізнавані, нетоксичні і дуже сміливі", - сказав Руслан Бортник.

Він зазначив, що ці люди повинні бути готові до конфліктів, до зіткнень, оскільки їм доведеться виривати владу клаптями.

"Є цікаві проєкти, не будемо піарити їх. Є проєкти другого-третього ешелону, які можуть зараз з'являтися. Я знаю навскидку штук 5 цікавих проєктів. Але ось сміливості не вистачає... Деморалізована еліта цього політичного сегмента. А друга частина просто відверто продає владу і свою опозиційність", - додав Бортник.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що влада намагається переконати нас, що Донбас нам не потрібен.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Непогодін заявив, що має пройти омолодження світової політики.