У Кенсингтонському палаці сьогодні, 1 липня, відкриють статую принцеси Діани. Адже цього дня "Королеві сердець" виповнилося б 60 років.

Під воротами монаршої резиденції вже зібралися репортери й шанувальники Леді Ді. Її молодший син принц Гаррі спеціально прилетів з США і разом з братом Вільямом виголосять промову. Меган Маркл залишилася вдома з дітьми. Про урочисту подію розповідає Рeople.

Спеціально з цієї нагоди в саду було висаджено понад 4000 квітів, серед яких 200 троянд, 100 незабудок (улюблена квітка Діани), 300 тюльпанів трьох сортів. А також 500 квіток лаванди й 100 жоржин, повідомляє.

Принцеса Діана, фото: Getty Images
Принцеса Діана, фото: Getty Images

Принци Гаррі Та Вільям, facebook.com/TheBritishMonarchy
Принци Гаррі Та Вільям, facebook.com/TheBritishMonarchy

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сад при Кенсингтонському палаці був улюбленим місцемДіани, принцеси Уельської. За останні роки сад переоформлений не вперше. У 2017 році його тимчасово перейменували на Білий сад і засадили квітами в білих і ніжних пастельних тонах. На такі зміни надихнули предмети гардеробу Принцеси, які тоді виставляли у палаці.

"The Sunken Garden" був створений в 1908 році для короля Едуарда VII й натхненний садом у голландському стилі 17 століття в палаці Хемптон-Корт. Сад і статую Діани можна буде безплатно оглянути в години роботи історичних Королівських палаців.

Кенсингтонський палац, фото: people.com
Кенсингтонський палац, фото: people.com

Кенсингтонський палац, фото: AP
Кенсингтонський палац, фото: AP

Кенсингтонський палац, фото: Reuters
Кенсингтонський палац, фото: Reuters

Нагадаємо, королева Єлизавета II покинула Англію після смерті чоловіка: взяла з собою старшого онука. Єлизавета з'явилася на заводі з газованими напоями

Як повідомляв портал "Знай.ua", іменинник принц Вільям накинувся на Меган Маркл зі звинуваченнями: "Відчуваю себе скривдженим і зрадженим". Принц Вільям вважає, що Маркл "підриває принципи монархії"

Також "Знай.ua" писав, принцесі Діані могло бути 60: раритетні кадри з мамою принців Вільяма і Гаррі. У четвер, 1 липня, Діані "Королеві сердець" повинно було виповнитися 60 років