Волинь Новини

Усе найкраще – дітям: у селі біля Луцька збудують новий спортивний майданчик

З ініціативи депутата Луцької міської ради від ВО “Свобода” Алли Жупанюк в селі Зміїнець Луцького району незабаром постане новий дитячий спортивний майданчик.

Про це написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Луцької міської ради від ВО “Свобода” Алла Жупанюк, пише ВолиньUA.

“Чи можна встановити новий дитячий майданчик в новоствореній громаді?

Можна!

Я, депутатка ВО “СВОБОДА”, неодноразово, ще з 17 го року, писала звернення по цій проблемі! Декілька разів за каденції у Княгининівській раді, нині, як депутат міськради, продовжила рух в тому ж напрямку на благо Луцької громади”, – йдеться в дописі.

“Вчора на зустріч зі стурбованими матусями з’їхалися представники голови: заступник голови Ірина Чебелюк, староста Валерій Войнаровський , радник голови Назарій Храновський, заступник керівника департаменту ЖКГ Сергій Гаврилюк.

З мешканцями села Зміїнець обговорили місце встановлення та комплектацію дитячого спортивного куточка в центрі масиву по вулиці Зарічна.

Дітей тут проживає багато, а от граються на проїжджій частині(((, лазять по закинутих довгобудах та стічних трубах(схожий сюжет з мультфільму про крокодила Гену)

Надіюсь спільними зусиллями проблема швидко вирішиться і щаслива дітвора отримає місце для розваг!” – додає Алла Жупанюк.

Leave a Comment