Дружина відомого українського музиканта Сергія Бабкіна частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Зовсім недавно подружжя стало учасниками всіма відомого шоу "Світське життя" з вагітною Катериною Осадчою в ролі ведучої, в ході якого розповіли про зради виконавця Сніжани з сотнею повій, а також про прощення жінки співака.

Сергій і Сніжана Бабкіни, instagram.com/snezhana_babkina/
Сергій і Сніжана Бабкіни, instagram.com/snezhana_babkina/

Вона заявила, що ще в дитинстві, коли їй було три рочки, від її мами пішов батько до іншої жінки. Тому згодом їй довелося вирости з установкою, що представниці прекрасної статі самі винні в зрадах з боку подружжя. А зараз Сніжана відповіла на кілька запитань, що цікавлять фанатів.
- Що жінка може зробити, щоб зберегти сім'ю, якщо чоловік не хоче?

"В першу чергу треба думати про себе. І зберігати себе!!! Навіщо вам той, хто не хоче? Захочете себе щасливу! І тоді весь світ вас захоче! З'являться нові можливості, Нова Енергія і справжній чоловік. Зараз я дуже добре розумію, як важливо не боятися і робити крок на користь себе!", - зізнається Сніжана Бабкіна.

Сніжана Бабкіна, скріншот: Instagram Stories
Сніжана Бабкіна, скріншот: Instagram Stories

- Як не ревнувати? Відносинам рік. І як надихати?

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Треба почати займатися собою! Утримувати чоловіка потрібно своєю любов'ю до себе!!! Своїм розвитком і своїм насиченим життям. Навіть, якщо ви домогосподарка. Досконалих занять може бути маса. У вас має бути 100% відчуття, що від вас піти неможливо", - заявляє дружина музиканта.

Сніжана Бабкіна, скріншот: Instagram Stories
Сніжана Бабкіна, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Сергій Бабкін після визнання в зрадах зважився на несподіваний крок: "Плювати, що скажуть"

Як повідомляв "Знай.ua", історія кохання Сергія та Сніжани Бабкіних: зради за 500 доларів, троє діток і душевне прощення

Знай.ua писав, Сніжана Бабкіна видала, як пережила зради Сергія зі 100 коханками: "Гарантій немає"