Волинь Новини

Водія у Луцьку закували у наручники. Відео

Вчора, близько 1-ї години ночі, патрульним надійшло повідомлення про те, що у центрі міста Луцька, автомобілі порушують ПДР, інформує патрульна поліція Волині.

Прибувши на вулицю Шевченка, інспектори виявили автомобіль BMW 528І, який «дрифтував», порушуючи ПДР. Водій, побачивши екіпаж поліції, вибіг з авто та направився в заклад, який розташований неподалік.

21-річного чоловіка затримали із застосуванням кайданок, доправили до Луцького РУП для встановлення особи та складання адміністративних матеріалів.

Під час спілкування із керманичем, у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану сп’яніння у медичному закладі показав результат у 0,77 проміле, що майже в 4 рази перевищує допустиму норму.

Окрім того, кермувальник не пред’явив посвідчення водія відповідної категорії.

У результаті на нього склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії), ч.2 ст.122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при зміні його напрямку) КУпАП.

 

Leave a Comment