Рятувальники виявили два трупи: На Одещині хлопчик загинув, впавши у колодязь, а батько поліз рятувати

У селі на Одещині рятувальники дістали з колодязя тіла батька й сина без ознак життя – ймовірно, хлопчик впав, а батько поліз його діставати 

Олена Кравченко
Шеф-редактор регіональної редакції Depo.Одеса
Рятувальники виявили два трупи: На Одещи…

Про це повідомляє Depo.Одеса, посилаючись на ГУ ДСНС в Одеській області. 

Вчора, 1 липня, о 20:31 рятувальники отримали повідомлення про те, що у селі Козацьке, Білгород-Дністровського району малолітня дитина з батьком впали у колодязь із сміттям.

Рятувальники, використовуючи спеціальне обладнання, мотузки та дихальний апарат "Drager" дістали з колодязя тіла. Повідомляється, що дитина 2012 року народження, а батько – 1972 року народження. Причина події та смерті встановлюються.

Раніше видання "Бессарабія інформ" повідомляло, що хлопчик пас худобу і не повернувся додому вчасно, батько пішов його шукати і теж зник. "Як стало відомо "БІ", люди, які намагалися самостійно спуститися в колодязь, не подолали і півметра, оскільки повітря перенасичений отруйними речовинами: їм роз'їдало очі і вони починали задихатися. За попередньою інформацією, саме небезпечні гази і вбили хлопчика і його батька практично миттєво", – йшлося в повідомленні. 

Батько й син загинули на Одещині Батько й син загинули на Одещині Батько й син загинули на Одещині

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі судитимуть патрульних, які вчотирьох побили жінку.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme