Дві лучанки потрапили до сотні найуспішніших жінок України
Волинь

Дві лучанки потрапили до сотні найуспішніших жінок України

2 липня 2021, 11:17
0
0
Сподобалось?
0

До рейтингу «TOP-100 Ukrainian Women» увійшли дві лучанки – блогерка та фотохудожниця Ірина Дяченко та бізнесвумен Анна Рудень.

Офіційна церемонія нагородження номінанток нового проекту «TOP-100 Ukrainian Women» за версією глянцевого журналу «TOP.UA» відбулася 30 червня в одному з найфешенебельніших закладів Києва – «Queen», пише "ГІТ".

Серед жінок, які стали медійними представницями проеку «TOP-100 Ukrainian Women», опинилися Соломія Вітвіцька, Оля Цибульська – вона ж знялась для обкладинки спеціального випуску глянцю. Іменитий жіночий список не обійшовся і без українських блогерів-мільйонників. Цього разу проєкт відзначив Люду з Голлівуду, Валерію Юрченко, фешн-інфлюенсерку Тетяну Кодзаєву.

До цього рейтингу також увійшла керівниця CEO маркетингової агенції «Ruden agency» Анна Рудень. Бізнес-вумен про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуку.

 «Топ–100 жінок України. За успіх і досягнення в житті», – повідомила Анна Рудень та опублікувала фотографію із урочистостей.

На церемонію нагородження лучанка одягнула розкішне плаття від Олени Сингаєвич, директорки весільних салонів «Angelo bianco» та «Елена».

Також у сотню кращих жінок за версією журналу «TOP.UA» потрапила блогерка Ірина Дяченко.

 «Я не могла повірити, що це реальність, але прийшло повідомлення, і я тут!» – повідомила вона на своїй інстаграм-сторінці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися