В Авдіївці показали наслідки обстрілу з боку "ДНР": 50 снарядів влучили у будинки і городи

В прифронтовій Авдіївці на Донеччині показали наслідки обстрілу з боку "ДНР", близько 50 снарядів прилетіли у приватний сектор міста, згорів будинок, пошкоджені городи

Журналіст регіональної редакції Depo.Донбас
В Авдіївці показали наслідки обстрілу з…

Як повідомляє ВЦА Авдіївки, обстріл розпочався вранці 1 липня, починаючи з 06:15, і тривав протягом двох годин, передає Depo.Донбас.

Зафіксовано вісім інтенсивних обстрілів в напрямку міста із застосуванням станкових протитанкових гранатометів, а також із заборонених до розміщення на лінії зіткнення 122-міліметрових артилерійських систем та мінометів калібру 120 мм. 

Обстрел Авдеевки 1 июля сгоревший дом

В результаті обстрілів у провулку Шкільному в "старій" частині Авдіївки загорівся будинок №20. Одразу на місце виїхали два пожежні екіпажі міського загону Державної служби з надзвичайних ситуацій. 

Обстрел Авдеевки 1 июля машина спасателей

Згоріла лише господарська будівля - літня кухня, а сам будинок нам вдалося врятувати.

Обстрел Авдеевки 1 июля спасатель тушит дом

Ще один ворожий снаряд влучив у сусідній будинок у цьому ж провулку. В результаті прямого попадання будинок частково зруйновано, проте минулося без загоряння. Інші "прильоти" були на відкритій території: снаряди влучили в городи та прибудинкові ділянки місцевих мешканців.

Обстрел Авдеевки 1 июля поврежденный дом

Обстрел Авдеевки 1 июля дом посекло осколками

Обстрел Авдеевки 1 июля горит крыша дома

Ніхто з місцевих мешканців не постраждав. Пошкоджене житло влада обіцяє відновити. Серед військовослужбовців 72-ї ОМБр імені Чорних запорожців жертв також немає.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme