повернутись на
$39.60 €42.27
menu closed
menu open
weather +9 Київ

57-річна Лоліта Мілявська показала, як купила собі засіб від клімаксу

57-річна Лоліта Мілявська показала, як купила собі засіб від клімаксу Лоліта днями випустить кліп "Антиклимакс"
Фото: lolitamilyavskaya / Instagram

Російська співачка українського походження Лоліта Мілявська залила у свій Instagram-акаунт короткий ролик, як купує у фешенебельному торговому центрі засіб від клімаксу.

"Здрастуйте! Вибачте, будь ласка, у вас є що-небудь від клімаксу?" – запитує на відео 57-річна артистка продавщицю, та дає їй палицю ковбаси, співачка забирає покупку і йде.

Супроводжує Мілявську репер Коста Лакоста.

"Лакоста проти?" – цікавиться у нього на відео Мілявська. "Лакоста за", – відповідає він їй.

Відео співачка супроводила коротким текстом, з якого стає зрозуміло, що вона планує днями випустити новий відеокліп.

"2 липня ми з Коста Лакоста випускаємо "Антиклимакс". Історія треку проста. Познайомилися на день народження у [телеведучої] Насті Івлєєвої, випили, поговорили години три. А вранці зателефонував Коста і запитав: "Співати будеш?". Буду. Особливо про те, чого багато хто боїться", – написала Мілявська.

Контекст

Лоліта Мілявська народилася 14 листопада 1963 року в Мукачеві. З 1985-го до 2000 року вона була солісткою кабаре-дуету "Академія". 2000 року почала сольну кар'єру. Прем'єрною піснею співачки стала композиція "Цветочки".

У дискографії Лоліти вісім студійних альбомів.

Прем'єра фіта "Антиклимакс", записаного Костою Лакостою і Мілявською, відбулася на фестивалі "Жара", який проводили в Москві з 23-го до 27 червня.