Волинь Новини

Пошкоджена покрівля, повалені дерева, села без світла: на Волині негода завдала збитків. ФОТО

У Володимир-Волинському районі рахують збитки, які завдала негода 1 липня. Після буревію досі залишаються повністю знеструмленими два населені пункти.

Про це розповіла Суспільному речниця «Волиньобленерго» Інна Пілюк, пише ІА Волинські Новини.

Ще чотири села знеструмлені частково. До обіду енергетики планують відновити електропостачання.

«Практично скрізь були відключення енергія, десь повністю, а десь частково. Роботи тривали з обіду до вечора і практично всю ніч. Станом на ранок, 2 липня, у нас були знеструмленими одна повністю лінія напруги 10 КВт і 4 частково», – каже Інна Пілюк.

Села, де нині працюють над відновленням електропостачання, знаходяться у колишніх Володимир-Волинському, Іваничівському, Ковельському та Любешівському районах.

Як розповів заступник керівника управління ЖКГ Володимира-Волинського Сергій Мамалига, комунальники ще працюють над ліквідацією наслідків негод.

«Після грози одразу почали розчищати від повалених дерев та гілок проїжджі частини. Сьогодні продовжуємо працювати, багато повалених дерев у парку, їх потрібно прибрати», – каже комунальник.

У місті утворили комісію з ліквідації наслідків негоди. Зі слів Сергія Мамалиги, у восьми багатоквартирних будинках буревій пошкодив покрівлю. У навколишніх селах позривало шифер з шести хат.

Наразі суму збитків в міській раді не озвучують, її ще рахують. Нагадаємо, 1 липня буревій повалив десятки дерев, два з яких пошкодили припарковані машини.

Leave a Comment