fbpx

На Зелені свята до нас приїхав син з невісткою. Ввечері я накрила на стіл, ми добре посиділи. Посуду брудного було досить багато, але невістка навіть не стала з дивану, і не запропонувала своєї допомоги. Ну але то таке. Коли ми стали питати за внуків, Ліля з таким тоном відповіла, що вони хочуть ще пожити для себе, тут-то я і зрозуміла, до 70-ти років нам з чоловіком онуків не бачити

На Зелені свята до нас приїхав син з невісткою. Ввечері я накрила на стіл, ми добре посиділи. Посуду брудного було досить багато, але невістка навіть не стала з дивану, і не запропонувала своєї допомоги. Ну але то таке. Коли ми стали питати за внуків, Ліля з таким тоном відповіла, що вони хочуть ще пожити для себе, тут-то я і зрозуміла, до 70-ти років нам з чоловіком онуків не бачити.

***

Мій син і його дружина приїжджають до нас на наступних вихідних. І ось ніби як прийнято скаржитися на свекруху, але я готова скаржитися на свою невістку.

Одружилися діти відносно недавно. Зустрічалися близько трьох років. Живуть окремо в сусідньому районі, фінансово допомагаємо чисто від душі, самі нічого не просять, працюють двоє.

Можливо це питання виховання, але для мене прийнято було в нашій родині, коли ми їздили до батьків якось допомагати.

Ні, нас не змушували і не просили, але завжди я і мій чоловік пропонували допомогу. Навіть наприклад після обіду помити посуд…

Щоб невістка хоч раз це запропонувала? Нііі… Один раз якось попросила її про це, але вона культурно зробила вигляд що не чула.

Я як мама хлопчика побачила на своєму віку кілька претенденток. Вибирати звичайно не мені і в стосунки я не лізу, синові ніяких порад і вказівок не роздаю. (Спокійно пані та панове) Але спостерігаю з боку.

Порівнюю часи молодості і “теперішні” дні.

Мій син довго доглядав за своєю дружиною, а Ліля вертихвістка та ще була. Скільки нервів йому робила на моїх очах. Але мій син дуже наполегливий, закохався з першого погляду і вирішив не відпускати.

Коли ми запитали про онуків, очі були десь в радіусі чола.

– Що ви, мамо, які діти, ми ще такі молоді…

Мабуть діти йдуть модним тенденціям і вирішили пожити для себе.

У них все є, квартира, автівка, гарна робота, відпочивають на модних курортах. Чим же їм діти зайві то? Сучасна молодь зовсім не думає про своє покоління.

Коли водила в садок сина свого, мені було 22 роки і я з подивом дивилася на інших дамочок під 35, хто вів своє чадо.

Адже це так прекрасно бути молодою мамою. Стільки сил і енергії, особливо коли батьки готові допомогти у всіх сферах. Сподіваюся моя “дочка” одумається…

Фото ілюстративне, з вільних джерел

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page