fbpx

Коли я зустрічалась з мамою, то бачила, що вона якась зачарована. Ніколи вона не поводилась так розкуто. Стала одягати сучасні наряди, постійно на обличчі макіяж, шлейф з дорогих парфумів. Я ж розуміла, що все це з моїх грошей, на які я так важко працюю. Знайомий порадив мені найняти детектива. Не знаю, чим би це все закінчилось, якби я не скористалась його послугами

Коли я зустрічалась з мамою, то бачила, що вона якась зачарована. Ніколи вона не поводилась так розкуто. Стала одягати сучасні наряди, постійно на обличчі макіяж, шлейф з дорогих парфумів. Я ж розуміла, що все це з моїх грошей, на які я так важко працюю. Знайомий порадив мені найняти детектива. Не знаю, чим би це все закінчилось, якби я не скористалась його послугами.

***

Волею долі вийшла заміж вдруге. З першим чоловіком стосунки не склалися, так як він часто став заглядати до чарки.

Перш за все, це були вечірні гуляння з друзями, потім перетворилися в тижневі “гулянки”. Звичайно, з такою людиною жити неможливо.

Другий чоловік Ярослав був на 12 років старший за мене, але це ніяк нам не заважало. Подумаєш, мені 28, а йому 39 років, чоловік в самому розквіті сил.

За життя всього добивалася сама! Стала топовим менеджером в банківському секторі, отримую хорошу зарплату.

На жаль, мене виховувала тільки мама, тато кинув її будучи при надії. Я дуже вдячна їй за гарне виховання, освіту.

Дала мамі грошей на пластику, змусила звільнитися з роботи. Загалом тепер вона виглядає, як дівчинка, ходить по салонах краси, робить шопінг. Заздрю ​​їй білою заздрістю.

З Ярославом жили окремо від мами. Хороша робота вимагала постійної зайнятості і тому бачила чоловіка тільки пізно ввечері.

Але, я не сумувала. Ярослав працював звичайним менеджером з зарплатою в вісім тисяч гривень. Тому утримувала сім’ю я, та ще мамі допомагала.

Останнім часом мама стала просити багато грошей, нібито на омолоджуючі процедури. Спочатку давала, а потім стала сумніватися.

– Не завела чи матуся молодого коханця і тепер утримує його, – подумала я. Найняла приватного детектива, щоб простежив за родичкою і дізнався, чим вона днями займається. Через два тижні зателефонував слідчий і запропонував зустрітися.

Він показав цікаві фото і відео, на яких улюблена матуся і Ярослав прекрасно проводять час.

Загалом, виявилося що у мами і мого чоловіка роман. При цьому мої гроші йдуть не так на омолодження мами, а на утримання Ярослава.

Маму не звинувачую, а ось для чоловічка готую сюрприз. Він ще не здогадується, що я все знаю і продовжує тягнути з мене гроші через матір.

Фото ілюстративне, з вільних джерел

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page