У програмі Сергія Дойка «Особистість» голова Асамблеї Національностей України та об'єднаного конгресу азербайджанців, ексспівголова республіканського культурного центру тюркомовних народів Ровшан Тагієв пообіцяв активно продовжувати свою громадську діяльність, навіть попри замах і те, що винні досі не відомі.

Гість програми впевнено стверджує, що його не зупинить ніщо. «Це моя життєва позиція: я не здаюся», - підкреслює він. Тагієв пояснює, що він як громадянин України зобов’язаний протидіяти будь-якій несправедливості в державі. Це, каже експерт, його роль і місія.

Принагідно він розповідає про те, як важко потрапити у передвиборний список: стоїть вимога заплатити семизначну суму. Тим не менш, Тагієв стверджує, що має принципи і не збирається таким шляхом входити у парламент.

Експерт пояснює, що, в принципі, є люди при грошах і з намірами або допомогти країні, або самовиразитися – вони і готові заплатити цю суму за отримання депутатського статусу. «Тільки ці сиділки і кнопкодави-депутати нічого, крім шкоди, Україні не приносять», - стверджує він.

Тагієв зазначає, що мільйонерів і мільярдерів в Україні немало, а депутатський статус для них є радше способом самовираження та компенсації психологічних недоліків. «Я ж хотів іти в парламент тільки для того, щоб залучити на свій бік більше прихильників для протидії брудній корупційній машині, яка 30 років нас веде в прірву», - підкреслює він.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, Тагієв пояснив, які дивіденди приносить діяльність національних товариств в Україні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Романенко назвав схему розпилу бюджету.