На Харківщині зустріли бійців 92-ї ОМБр, які сім місяців тримали оборону на Луганщині (ФОТО)

На місце постійної дислокації в Харківській області із зони ООС повернулися бійці 92 окремої механізованої бригади

Аліна Гаєвська
Журналіст регіональної редакції Depo.Харків
На Харківщині зустріли бійців 92-ї ОМБр,…

Сьогодні, 2 липня, в місце постійної дислокації в Башкирівці повернулися воїни 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка, повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської обладміністрації.

Сім місяців військові з Харківщини тримали оборону у Луганській області.

Учасники зустрічі вшанували пам'ять загиблих бійців покладанням квітів до пам’ятника полеглим за незалежність та територіальну цілісність України воїнам. Під час цієї ротації бригада втратила трьох побратимів.

За словами т. в. о. заступника командира бригади Віталія Онацького, близько 250 військових отримали відзнаки ЗСУ. Зараз військовослужбовці отримують відпустку, після чого продовжать службу в частині.

"Після відпусток військовослужбовці направлятимуться в навчальні центри на фахову підготовку з метою підвищення професійного рівня. По завершенню занять з індивідуальної підготовки почнеться колективна підготовка – злагодження підрозділів від відділення до бригади включно" , - зазначив Онацький.

За словами військового, невдовзі бійці 92-ї ОМБр почнуть готуватися до участі у параді на честь 30-ї річниці Незалежності України, який пройде в Києві на Хрещатику.

Читайте також: На кордоні з Росією на Харківщині перевірили на коронавірус майже 300 людей

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme