«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Захарова не може зрозуміти, чому Зеленський не вважає українців і росіян “братами”

У Росії нерадо сприйняли слова президента України про те, що українці і росіяни не один народ.

30 червня президент Росії заявив, що росіяни і українці – один народ, а через добу Володимир Зеленський дав зрозуміти, що це абсолютно не так. Багато політиків в РФ стали коментувати сказане головою України. Не залишилася осторонь і Марія Захарова.

Сьогодні, 2 липня, офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова на своїй сторінці в Telegram-каналі опублікувала невеликий пост про словах Володимира Зеленського.

Вчора, 1 липня, в інтерв’ю українським ЗМІ Володимир Зеленський дав зрозуміти, що якби росіяни та українці були одним народом, то над Держдумою майорів український прапор, а в Росії грошовою одиницею були б гривні.

Такі слова багатьом в РФ не сподобалися, а Захарова вирішила згадати часи далеких днів, коли Володимир Зеленський ще не стояв на чолі України.

У МЗС Росії вирішили згадати інтерв’ю Зеленського від 2014 року до початку військових подій на Донбасі. За словами Захарової, президент України говорив, що росіяни і українці – один народ.

Однак минули роки, Росія встигла анексувати Крим і окупувати Донбас. Володимир Зеленський з шоу-бізнесу перейшов в політику і по-іншому подивився на те, що відбувається. У своєму вчорашньому інтерв’ю глава України заявляв, що росіяни і українці могли б бути дружними, якби не події 2014 року. Зеленський підкреслив, що братський народ не відбирає у своїх сусідів землі і не вбиває її громадян.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна