повернутись на
$39.78 €42.31
menu closed
menu open
weather +13 Київ

Принц Вільям зустрівся з принцом Гаррі на відкритті пам'ятника принцесі Діані. Брати зробили спільну заяву. Фото photo icon

Принц Вільям зустрівся з принцом Гаррі на відкритті пам'ятника принцесі Діані. Брати зробили спільну заяву. Фото Принц Гаррі і принц Вільям: Сьогодні нашій матері виповнилося б 60 років. Ми згадуємо її любов, силу і характер
Фото: ЕРА
1 червня в Кенсингтонському палаці (Лондон, Великобританія) відбулося відкриття пам'ятника першій дружині британського принца Чарльза, принцесі Діані. Фото монумента опубліковано на офіційній сторінці в Instagram герцога та герцогині Кембриджських.

Таблоїд Page Six зазначає, що через обмеження, спричинені пандемією коронавірусу, на церемонії відкриття були присутні всього 15 осіб, серед яких були сини принцеси Діани – принц Вільям і його молодший брат принц Гаррі, який проживає у США.

На фото братів знято спиною до об'єктива – вони стоять на відстані один від одного навпроти пам'ятника своїй матері, яка обіймає двох дітей: хлопчика і дівчинку.

Після церемонії відкриття брати оприлюднили в мережі спільну заяву.

"Сьогодні нашій матері виповнилося б 60 років. Ми згадуємо її любов, силу і характер – риси, які зробили її силою добра в усьому світі, змінивши на краще незліченну кількість життів. Щодня ми хочемо, щоб вона все ще була з нами, і ми сподіваємося, що ця статуя назавжди залишиться символом її життя та її спадщини. Дякуємо Ену Ренко-Бродлі, Піпу Моррісону та їхнім командам за їхню видатну роботу, друзям і спонсорам, які допомогли в цьому, і всім тим у всьому світі, хто зберігає пам'ять про нашу матір. Принц Вільям і принц Гаррі", – ідеться в публікації.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Контекст

Принцеса Діана вийшла заміж за принца Чарльза 29 липня 1981 року у 20-річному віці. У шлюбі в пари народилося двоє дітей: принц Вільям (1982) і принц Гаррі (1984). У серпні 1996 року подружжя розлучилося, а 31 серпня 1997 вона загинула. Автомобіль, у якому їхала принцеса Діана зі своїм коханим Доді аль-Файєдом, врізався у стіну тунелю перед паризьким мостом Альма на набережній Сени.

Принц Гаррі прилетів зі США до Великобританії 25 червня. Британські таблоїди писали, що завдяки возз'єднанню на відкритті пам'ятника матері принцу Гаррі вдасться налагодити стосунки зі старшим братом принцом Вільямом, які погіршилися після серії його скандальних інтерв'ю американським ЗМІ.