Російські військові облаштовують нові полігони в ОРДЛО – розвідка

Російські військові облаштовують нові полігони в ОРДЛО – розвідка

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей командування збройних сил РФ облаштовує нові полігони, стрільбища і танкодроми, на яких вже у липні будуть проводитися заняття з російськими найманцями.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Командування ЗС РФ посилює підготовку до застосування з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Окупанти обладнують у районах дислокації 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК нові полігони, стрільбища і танкодроми, на яких вже у липні будуть проводитися заняття з російськими найманцями", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Окупанти обстріляли будинки в Авдіївці з мінометів та 122-мм артилерії

Протягом цього тижня спостерігається активізація противником підготовки до проведення диверсійно-розвідувальних заходів. На передових позиціях окупантів збільшилась присутність особового складу розвідувальних та саперних підрозділів, зросла кількість випадків проведення розвідки місцевості російськими кадровими офіцерами Південного військового округу ЗС РФ, заявляють у ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 2 липня, станом на 12:00 в зоні ООС російсько-окупаційні війська 10 разів порушили режим припиненення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-