«Якщо людина здорова і розумна, вона не повинна ображати чи зневажати людей, які живуть поруч». Так вважає голова Асамблеї Національностей України та об'єднаного конгресу азербайджанців, екс-співголова республіканського культурного центру тюркомовних народів Ровшан Тагієв, який побував гостем програми «Особистість» Сергія Дойка.

«Ми всі живемо в соціумі і пов'язані між собою як єдиний організм. Зверніть увагу: якщо три дні не вийдуть двірники на вулицю, ми будемо жити, як свині в грязі. Якщо не будуть їхати автобуси, тролейбуси, таксі, не будуть заправляти бензин, якщо в супермаркетах не сидітимуть касири - прості люди, які насилу заробляють гроші, у нас буде дискомфорт у житті. Вони просто забувають іноді про це, як забувають і про те, що мільйони і мільярди вони заробляють за рахунок того, що тисячі наших громадян з шостої ранку до десятої вечора працюють фактично за мізерні зарплати», - говорить він.

Оточення боса намагається його тримати в «теплій ванні», міркує громадський діяч.

«Підлабузників у нас багато, і не тільки в Україні. Я вважаю, що у нас створили нестерпні умови для життя звичайних громадян, що недостатньо робочих місць і зарплат, які будуть дозволяти їм жити нормально, комфортно. Зрештою, слабких людей роблять такими підлабузниками, які хочуть прислужитися. Цим він показує не тільки собі, а й майбутньому поколінню, нехороший приклад», - зазначає Тагієв.

Він вважає: «Незалежно від того, хто ти: мільйонер, мільярдер або звичайний громадянин, який заробляє 300 - 500 доларів на місяць в нашій країні, всі повинні один одного поважати і ставитися на рівних. Справедлива держава має бути».

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Нагадаємо, Друг Притули з Вар'яти-шоу розкритикував футболістів за великі зарплати: "Бігають 22 міліонери".

Нещодавно Знай передавав, що Закон Зеленського про деорхалізацію набув чинності: Рада прийняла без роздумів.