У Львові в середу, 30 червня, на українців обрушилися рясні потоки дощу, шквальний вітер і гроза, що внаслідок призвело до тимчасової зупинки електротранспорту.

У соцмережі опублікували відчайдушне, але в той же час потішне відео за участю сміливця, який вирішив проїхатися на електросамокаті вулицями затопленого Львова.

Користувачі соцмережі висміяли вчинок молодого хлопця і активно обговорили дану подію.

"Не весь електротранспорт зупинився", "Ху*к як Іісус по воді", "Мені б його цілеспрямованість", "Яке море - такий і серфер...", - коментують підписники.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

скріншот коментарів з Instagram

скріншот коментарів з Instagram

Раніше ми писали про те, що Mcdonald's затопило разом з переляканими українцями: "Бургери з видом на море". Персонал намагається вичерпати воду з приміщення. Вона дійшла майже до щиколоток.

Нагадаємо, що потоп в окупованому Криму поставив хрест на курортному сезоні: від пляжів нічого не залишилося. В результаті сильних злив і потопу в окупованій Ялті в морі повно сміття з нелегальних звалищ, пляжі знищені, а готелі зазнали збитків.

Як повідомляв Знай.иа, у затопленій Ялті на "свободу" втекли десятки крокодилів: "Плюс одна фобія". Пляжі міста повністю знищені.

Також портал Знай.иа писав, що кримське сміття через потоп несе в Чорне море: екологічна катастрофа в регіоні. В Інтернеті з'явилося ряд відеозаписів, який показує як вода несе сміття в Чорне море.