Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. І зараз хлопець поділився несподіваним знімком, на якому він постав повністю голим в позі сидячи. Він зізнався, що є дитиною дев'яностих років, тому перші переглянуті фільми він не вибирав. Доводилося дивитися те, що показували.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес, фото: Instagram
Надя Дорофєєва і Вова Дантес, фото: Instagram

"Тоді в моді була маскулінність️ ️ я мріяв займатися карате, ходити в гойдалку і говорити максимально серйозно))) нічого з цього, до речі, не сталося😂 одними з перших фільмів були комедії "Пташка на дроті", "Людина за бортом" і геніальний фільм, на який я зробив фотопародію через 30 років після виходу його на екрани)))", - пише Володимир Дантес в публікації.

Вова Дантес, фото: Instagram
Вова Дантес, фото: Instagram

Потім він запропонував шанувальникам вгадати, який же фільм він має на увазі, щоб потім вибрати трьох людей випадковим чином і подарувати їм тримісячну, ймовірно, безкоштовну підписку на Київстар ТБ.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Дантес)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дантес)

Нагадаємо, Надя Дорофєєва і Володимир Дантес-історія кохання довжиною в 10 років

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва з битою і ковбасою підгодувала "близнюка" Зіброва: поки Дантес не бачить

Знай.ua писав, Дантес показав хобі справжнього чоловіка, і це не рибалка