Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч осіб.

Жінка знову стала мамою, після чого стала більше викладати різних публікацій, пов'язаних з її материнством. Анастасія придумала хештег #Сондляслабаків на найближчі п'ять років і поскаржилася на самопочуття, мінімальну кількість відпочинку і вічне виховання як найменших, так і дорослих малюків.

Анастасія Приходько з дітьми, фото з Instagram
Анастасія Приходько з дітьми, фото з Instagram

А зараз Анастасія Приходько виклала два відео, на яких постала спочатку в басейні, а потім біля плити. Але при цьому, не знімаючи чорного купальника.

"Як воно часто буває, коли ти артистка, але, діти хочуть їсти😅 яку мене вам звичніше бачити на 1 або 2 відео?", - пише виконавиця в публікації.

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

На першому відеозаписі в басейні Анастасія, в сонцезахисних окулярах, постала в образі тигриці. А потім Приходько готувала дітям пюрешку, будучи ще в мокрому купальнику.
"Будь-який. Ви в будь-якому образі прекрасні❤❤❤", "Хочеться побачити Анастасію Приходько на сцені або в новому красивому кліпі ❤️ а так обидва запропонованих варіанти вже здаються звичними☺", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько згадала про 12 годин пекельного болю: "Аби народити"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько придумала літню розвагу дітям: матусі, запам'ятовуйте

Знай.ua писав, Приходько у сміливому бікіні похвалилася фігурою після третіх пологів: "Поки діти зайняті"