Архітектори VS Забудовники: у межах мистецького фестивалю у Львові відбувся футбольний матч (відео)

Архітектори VS Забудовники: у межах мистецького фестивалю у Львові відбувся футбольний матч (відео)
Товариський матч відбувся у межах міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв "Вежа".

Місяць футбольного Євро триває. На фестивалі "Вежа" зловили цю хвилю та організували товариський матч між "Архітекторами" та "Забудовниками".

Архітектори, дизайнери партнери між собою спілкуються, але такого взаємозв'язку в них ніколи немає. Хлопці вбрані у кольори збірної України. Ми хочемо підтримати нашу команду, - розповіла співорганізаторка фестивалю Оксана Шумелда.

Дико вболіваю, завжди даю собі слово, що дивитися не буду - але не витримую і завжди включаю, нервуюся, - зізнався гравець команди "Архітекторів" Марко Савицький. 

Довелось понервуватись і в товариському матчі. У першому таймі "Забудовники" впевнено вели в рахунку 6:1. 

Я думаю, ми трохи фізично переважали суперника, але все одно архітектори в другому таймі трохи зібралися і наздогнали нас, - наголосив гравець команди "Забудовники" Ігор Копцюх.

Деколи архітектор собі фантазує, фантазує, але потім вже коли дедлайн, кінець гри - ми вже збираємося і теж ідемо на результат, - додав  гравець команди "Архітекторів" Марко Савицький. 

Сорокахвилинне протистояння відбулось у межах правил, завдяки судді з клубу ігрових видів спорту. І завершилось перемогою "Забудовників" 7:4. 

Матч показав, що кожен будував свою гру так як і в житті.  Архітектори - не зважаючи на те, що програли будували гру на своїй фантазії, а забудовникам головне було - рахунок, - зізнався Марко Савицький. 

Наступною подією фестивалю "Вежа" після матчу був майстер-клас від майстерні "Зробив тато" -  діти виготовляли органайзер для канцелярії.

Ми придумали, як логотип фестивалю Вежа - такий будиночок. І діти мають його  здизайнувати, наклеїти різні детальки. Таким чином вони долучаться до фестивалю і зрозуміють, що таке архітектура, - розповіла організаторка майстер-класу Наталія Савицька.

Завтра об 11:00 на площі Ринок стартує забіг "Архітектурна миля". Маршрут прокладений історичною частиною міста, а частина коштів із реєстраційних внесків учасників - піде на реконструкцію "Порохової вежі".

 

Читайте також
У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео) У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео)
У місті презентували мультимедійний виставковий проект "Архітектура незалежності". На експозиції представили архітектурний спадок Львова за минулі 30 років. Виставку відкрили у межах культурно-мистецького фестивалю "Вежа 3.0".
У Львові стартував міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв "Вежа 3.0" (відео) У Львові стартував міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв "Вежа 3.0" (відео)
Урочисте відкриття відбулося у центрі архітектури, дизайну та урбаністики "Порохова вежа". Його родзинкою стала презентація мистецької інсталяції з майже тонни піску, яка символізує хаотичну забудову Львова.
Архітектурно-мистецький фестиваль: на Львівщині  у Свірзькому замку відбувся конкурс інсталяцій (відео) Архітектурно-мистецький фестиваль: на Львівщині у Свірзькому замку відбувся конкурс інсталяцій (відео)
Переможці конкурсу архітектурно-мистецьких інсталяцій поїдуть у кількаденну навчальну поїздку до Цюриха.
Loading...
Load next