повернутись на
$39.60 €42.27
menu closed
menu open
weather +7 Київ

"Ми стали сім'єю після цього поцілунку". Monatik показав, якими вони з дружиною були 13 років тому

Ірина та Дмитро Монатіки святкують шестиріччя сімейного життя
Фото: monatik_official / Instagram
Український співак і продюсер Monatik (Дмитро Монатік) 1 липня разом із дружиною Іриною святкує шестиріччя подружнього життя. У річницю весілля артист оприлюднив у мережі архівне фото, на якому його з Іриною зафіксовано в момент першого поцілунку.

35-річний артист уточнив, що знімок було зроблено 13 років тому в Луцьку на святкуванні 25-річчя його майбутньої дружини. Йому на той момент було 22 роки.

"Наш перший жартівливий поцілунок виявився зовсім не жартом. За три роки ми почали зустрічатися, говорити про все на світі, мріяти, сміятися до кольок у животі. Почали вірити одне в одного і разом повірили, що є гарні, прекрасні люди в тоді ще чужому і незнайомому Києві. Сьогодні рівно шість років тому ми стали сім'єю офіційно. Хоча, мені здається, ми стали нею якраз після цього поцілунку! Ти подарувала мені двох найкращих пацанів, якими я пишаюся з кожним днем дедалі більше. Що не день усе сильніше захоплюючись тобою. Думав, шукати буду ціле життя... Ось і знайшов... ціле життя! Кохаю тебе", – написав артист.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Контекст

Monatik разом із дружиною Іриною виховує двох синів – Данила (2015) і Платона (2017).

Дружина співака також є його директоркою. Уперше Monatik показав у мікроблозі фото дружини в її день народження 10 серпня 2018 року. Раніше артист також приховував обличчя своїх дітей, уперше показавши їх у кліпі на пісню "Ресницы безопасности" у квітні 2021 року.

Артист став популярним після участі в шоу "Х-фактор" на каналі СТБ. Співак займав крісла судді на проєкті "Танці з зірками", тренера вокального шоу "Голос країни" і "Голос. Діти" ("1+1"). Улітку 2019 року Monatik презентував шоу "Love It Ритм" на НСК "Олімпійський" . У 2020 році випустив мюзикл "Ритм", у якому об'єднав 12 артистів. У червні 2021 року відбулася прем'єра документального фільму про життя артиста.