"Найсильніша збірна світу": український герой матчу проти Швеції похвалив Англію

Артем Довбік - футболіст напередодні матчу з Англією похвалив суперників

Сьогодні, 3 липня, у рамках чвертьфіналу чемпіонату Європи з футболу Євро-2020, збірна України зіграє проти збірної Англії. Герой минулого матчу зі збірною Швеції, український нападник Артем Довбик високо оцінив опонента.

Про це повідомляє сайт УЄФА, передає football.ua.

Читайте також:

Читайте також: Україна-Англія: коли збірна грає на Євро-2020 та де дивитися матч

Він розповів, що зумів усвідомити перемогу над шведами лише на наступний день після матчу ⅛. Та почав одразу готуватися до матчу з англійцями.

“Звичайно, Англія - ​​це найсильніша збірна не тільки Європи, а й світу. Там зібрані кращі гравці з кращої ліги світу. Тільки за рахунок згуртованості і бійцівських якостей можна обіграти такого суперника, як збірна Англії. Ми будемо намагатися, віддавати всі сили”, — сказав він.

Також Довбик прокоментував інформацію про омріяний перехід до команди англійської прем’єр-ліги “Манчестер Юнайтед”.

“Манчестер Юнайтед? Це мрія батька, я буду робити все можливе, але зараз найголовніше - результат в цьому матчі і повна самовіддача всієї команди на футбольному полі. Повторюся, ми зробимо все, що в наших силах”, — наголосив він.

Нагадаємо:

  • Головний тренер збірної Англії з футболу Гарет Саутгейт поділився думками з приводу прийдешнього матчу 1/4 фіналу Євро-2020 проти команди України.
  • 3 липня українська наіональна команда зіграє матч 1/4 фіналу Євро-2020 проти збірної Англії. Букмекери явним фаворитом вважають Англію.

Більше оперативних новин шукайте в Telegram і Viber Новини.LIVE.