Українці все частіше почали скаржитися на фінансову установу ПриватБанк. Клієнт розповів, як йому довелося довго чекати, поки його обслужать.

З'явилася вона на порталі Мінфіну, де регулярно кожен може написати скаргу на ту чи іншу сферу послуг. Цього разу чоловік заговорив про сервіс ПриватБанку.

Все сталося в місті Кривий Ріг, у відділенні, яке розташоване на вулиці Мусоргського, 7.

"У мене одне питання. Ви очманіли чи що? Один оператор, по 30 хв обслуговування 1 клієнта, присісти не де, стоїш до вечора на спеці на вулиці і в підсумку "Ми закриваємо приходьте завтра" за те обід з 12:30 до пів другого. Позакривали купу відділень, що вибору просто немає у людей і таке ставлення. А не встигнеш, так починаєте дзвонити або чого гірше штрафувати" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Клієнт порекомендував ПриватБанку набрати повний штат співробітників, і задіяти всі кадри, щоб українців обслуговували оперативно і вчасно. Також, як варіант, він запропонував обслуговувати клієнтів по запису, так як всі витрачають в черзі весь день.

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа

Під повідомленням прийшла відповідь від самої фінансової установи, де клієнту порекомендували проводити всі операції онлайн, адже, це значно економить час. Завдяки сервісу Приват24, все це можна зробити навіть не виходячи з дому.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Якщо ви вирішили відвідати наших фахівців, то на сайті https://privatbank.ua/map ви можете побачити завантаженість відділення, що значно допоможе розрахувати і заощадити Ваш час" - підсумували в банку.

Раніше повідомляли, у Зеленського зобов'язали колекторів до ввічливості: ніяких погроз, шантажу і чіткі правила.

Як повідомляв Знай.uа, Monobank несподівано заблокував рахунок клієнта: "залишили на їжу".

Знай.uа писав, Українка змінила місце проживання, але ніяк не може довести це ПриватБанку: "не наша помилка".