Всіма відомий український музикант Віктор Павлік частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч осіб.

14 червня 2021 року виконавець знову став батьком, коли Катерина Репяхова народила йому сина. А зараз він дав велике інтерв'ю славі Дьоміну на Youtube, в ході якого чоловік розповів про сухий закон, машину в кредит і знімну квартиру.

Віктор Павлік, скріншот із відео
Віктор Павлік, скріншот із відео

"У випуску: машина в кредиті і знімна квартира😲, сухий закон більше 2-х років🥃, чому Олег Винник популярніший🧐, чи достатньо досвіду у дружини @repyahovakate для піару Віктора Павлика, як це - жити з фанаткою, помилки у вихованні дітей, які не повторить з молодшим сином👼, куди витратив гроші, які люди відправляли на карту для лікування сина💵, Віктор Павлик не романтик і не дарує квіти", - написав Слава Дьомін в публікації Instagram.

"У мене на дачі жив їжачок, ми назвали його Павліком😍", "Віктор Павлік👏👏👏 дуже класний український співак, з дитинства люблю його пісні", "😍😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Віктор Павлік "втік" від Каті Репяхової до Дніпра, щоб роздягнутися разом з друзями: "Шикарна компанія"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня дружина Вови Остапчука розповіла про погрози з боку ведучого: "Я була жертвою"

Знай.ua писав, Віктор Павлик відверто зізнався, як важко в ролі багатодітного батька: "Руки трясуться"