На Жана Беленюка вчинили зухвалий напад у центрі Києва: "Вали в Африку"

Невідомі вигукували расистські гасла на його адресу. Про це олімпійський чемпіон ігор в Токіо розповів на своїй сторінці в соцмережі, де за його життям стежать понад 120 тисяч осіб. Жан зазначив, що до нього підійшли якісь молодики, які біля Печерська, спробували його спровокувати, називаючи "ч*рной мавпою" і закликаючи "валити в Африку".

Жан Беленюк і Зеленські, фото: Instagram
Жан Беленюк і Зеленські, фото: Instagram

З вересня вся молочка подорожчає на 5-7%: фермери б'ють на сполох, які ціни очікують українців восени

Стало відомо, що в Україні піднімуться ціни на молочні продукти. Зростання цін прогнозують вже з початку вересня.
Підняття цін на молочні продукти пов'язане з сезонним зниженням надоїв. Виробники кажуть, що йдуть споживачам на поступки, тому поки подорожчання помірне. Прогнозується, що молочні продукти подорожчають на 5 -7%.
молочка, скріншот з відео
молочка, скріншот з відео

Світлана Лобода презентувала пісню українською мовою після повернення на батьківщину: "Вперше"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знаменитість вирішила знову підкорювати аудиторію в Україні, повідомивши про концерт в одному з пляжних клубів Одеси вже в суботу, 14 серпня.

Так, артистка презентувала свіжий трек, яким інтригувала шанувальників досить довгий час - Світлана випустила композицію IndieRock (Vogue). Зірка вперше випустила пісню російською та українською мовами, пропонуючи фанатам оцінити, яка з версій їм сподобалася більше.

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

У Зеленського націлилися на таємні доходи українців: не зміг пояснити-плати податок

У Мінфіні підготували законопроект, в якому йдеться про введення якогось механізму оподаткування "сумнівного" виду доходів українців. Це станеться, якщо громадяни не зможуть пояснити джерела походження зароблених грошових коштів.

Питання з'являться, якщо, наприклад, людина, яка отримує мінімальну заробітну плату, придбає дорогий автомобіль і не зможе пояснити, де були взяті грошові кошти на його покупку. У такому випадку українець повинен буде заплатити податок у розмірі 18% ПДФО і 1,5% військового збору з суми, яка пішла на дороге придбання.

Сплата податків, кадр з відео
Сплата податків, кадр з відео

Це вам не Нібіру: вчені NASA розрахували дату зустрічі Землі з величезним астероїдом Бенну

Група вчених-астрономів з NASA, які займаються дослідженням астероїда Бенну, розповіла, чого варто очікувати від цього небесного тіла найближчим часом. За словами фахівців, ймовірність зіткнення Землі з цим астероїдом до 2300 року становить всього 1 до 1750.

"Ймовірність зіткнення трохи зросла, але це незначна зміна, ймовірність зіткнення практично не змінилася. Я думаю, що в цілому ситуація покращилася", - сказав Давіде Фарноккіа з Центру досліджень навколоземних об'єктів NASA в Каліфорнії.

Фото астероїда Бенну, фото: NASA
Фото астероїда Бенну, фото: NASA