В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Ще зовсім недавно чоловік помітив чергове збільшення ціни товару недоходячи до каси "Сільпо" в Києві, на вулиці Закревського, 61/2. Він зізнався, що практично кожен похід в цей супермаркет тільки й закінчується поверненням. У цьому випадку ціна на сир збільшилася з 60 до 90 гривень.

Ціна змінилася до каси, фото: Telegram
Ціна змінилася до каси, фото: Telegram

А зараз торкнулися ситуації з магазином Eva в Одесі (вул.Марсельська, 35б). Як запевняє Користувач, він придбав помаду вартістю понад 180 гривень.

"У магазині #Eva на вул. Марсельська, 35б, продали вже розпочату помаду. #Одеса", - йдеться в публікації.

Використана помада, фото: Telegram
Використана помада, фото: Telegram

Використана помада, фото: Telegram
Використана помада, фото: Telegram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Хтось прийшов, нафарбував, поставив назад. Все нереально перевірити ще раз, тут питання не до СМ, а до свинями", "Так, при тому що на дорогу косметику завжди є тестери. Але справа в іншому, навіть їх, це ж який треба бути Безстрашною, щоб наносити на губи те, чого стосувалися невідомо чиї губи... Привіт, герпес, як мінімум, а як максимум-нескінченна кількість діагнозів", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Використана помада)
Коментарі, скріншот: Instagram (Використана помада)

Нагадаємо, дата свіжа, і цвіль теж: у відомому супермаркеті покупці відчули "благородний" обман

Як повідомляв "Знай.ua", покупець поскаржився на "непристойні натяки" в маркеті: "Збентежили дині"

Знай.ua писав, киянин провів експеримент над газованою водою з Ашана: пляшка пожовкла за день і з'явився присмак йоду