Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість відправився в сонячну Одесу з дружиною Сніжаною, щоб як слід відпочити і дати яскравий концерт вже в п'ятницю, 13 серпня.

Так, артист креативно нагадав аудиторії про свій виступ, позуючи в готелі.

Шоумен грайливо застрибнув на перила високих сходів, примірявши сорочку чорного кольору з принтом, шорти і чорно-білі кеди. Водночас виконавець повідомив, що підготував для фанатів безліч цікавого, а тепер із задоволенням чекає на всіх бажаючих в Міському саду Одеси.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"ОДЕСА☀️

Я привіз для Вас багато цікавого!

Зустрічаємося сьогодні ввечері в Міськсаду‼️"

Варто відзначити, що раніше Сергій Бабкін виставив компрометуюче фото, показавши, яким його бачить кохана вранці.

Співак позував у номері готелю з оголеним торсом, ледь обмотавшись рушником. Артист злегка сперся на двері, тримаючи в роті зубну щітку блакитного кольору.

"Ранковими очима дружини 👀

@snezhana_babkina"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.