В окупованому Криму знову підтопило Керч

В окупованому Криму знову підтопило Керч

Укрінформ
Близько 100 будинків і 200 ділянок на території чотирьох населених пунктів Криму виявилися в зоні підтоплення через дощі, що ллють на окупованому РФ півострові останніми днями.

Про це передає Укрінформ з посиланням на Подробиці.

"За минулу добу в Керчі випала двомісячна норма опадів - 87 мм. Ослаблення опадів на сході окупованого Криму, де підтопило будинки та почалася евакуація жителів, прогнозували в другій половині ночі, але вже до сьогоднішнього вечора дощ піде з новою силою", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ялту знову затопили дощі – вулиці перетворилися на річки

Досі залишаються підтопленими прибудинкові території в селі Красногірка Ленінського району і в Керчі. Тут велика вода розлилася на гуртово-роздрібному ринку, рибоконсервному заводі "Залив" та місцевому стадіоні.

Близько 40 приватних будинків в районі вулиці Глухова опинилися під загрозою підтоплення. Евакуація жителів з підтоплених через дощі районів в пункт тимчасового розміщення.

Читайте також: Злочинна безвідповідальність окупантів: іншої причини потопу в Криму немає

Нагадаємо: всього в результаті підтоплень в окупованому Криму постраждали понад чотири тисячі людей, двоє загинули, місце розташування одного досі не встановлено. У пунктах розміщення знаходився 251 особа, включаючи 35 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-