$39.60 €42.44
menu closed
menu open
weather +9 Київ

У США немовля випадково застрелило свою матір

У США немовля випадково застрелило свою матір Слідчі встановили, що постріл зробила дитина, яка виявила в будинку заряджений пістолет
Фото: pixabay.com
11 серпня в американському штаті Флорида під час відеоконференції в Zoom в учасницю дзвінка було здійснено постріл, жінка впала і більше не повернулася до спілкування. Про це повідомила пресслужба поліцейського управління Альтамонте-Спрінгс у Facebook.

Чоловік, який брав участь у дзвінку, заявив, що побачив на задньому плані немовля та почув постріл. Офіцери й парамедики виявили жінку з вогнепальним пораненням у голову, врятувати її не вдалося.

"Слідчі встановили, що травми завдав малюк, котрий знайшов заряджений пістолет, покинутий у квартирі дорослим", – зазначили в поліції.

За даними телеканала NBC News, убита – 21-річна жінка, вона була матір'ю дитини, яка вистрілила із пістолета. У поліції заявили, що пістолет належить батькові двох маленьких дітей, діти внаслідок інциденту не постраждали. Обвинувачення поки нікому не висували.

За даними організації Everytown for Gun Safety, минулого року у США сталося не менше ніж 369 ненавмисних пострілів дітьми віком до 18 років. Приблизно 4,6 млн американських дітей живе у будинках, де є зброя.