UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мукачеві на програму захисту тварин планують виділити півтора мільйона

З усіх грошей - 1,3 млн виділять на утримання тварин та створення комфортних умов співіснування людей і чотирилапих. Ще 240 тисяч - на стерилізацію та лікування.

Журналіст регіональної редакції Depo.Закарпаття
У Мукачеві на програму захисту тварин пл…

У місті над Латорицею продовжують дбати про захист тварин. Тут чи не першим в області відкрився притулок для чотирилапих бехатьків і роками уже діє Центр контролю за тваринами. На наступний рік на Програму захисту тварин у Мукачеві планують виділити півтора мільйони. Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на Мукачівську міськраду. 

Проєкт мають схвалити рішенням міськвиконкому. Програма передбачає утримання, стерилізацію тварин, їхній вилов із вулиць міста, вакциацію, лікування, реєстрацію та прилаштування у родини. 

Також у рамках програми будуть контролювати дотримання мешканцями міста правил утримання тварин. 

З усіх грошей - 1,3 млн виділять на утримання тварин та створення комфортних умов співіснування людей і чотирилапих. Ще 240 тисяч - на стерилізацію та лікування. 

Нагадаємо, раніше мукачівців запрошували приводити тварин на безкоштовну вакцинацію від сказу

ТАкож нагадаємо, патрульні просять закарпатців не залишати дітей та тварин у салоні авто. У зачиненому автомобілі температура піднімається на 3-5°С кожні 10 хвилин. Тож якщо на вулиці - +35, то у авто - значно спекотніше.

 

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme