18-річний киянин розбещував 10-річну дівчинку, користуючись своїм положенням вожатого в літньому дитячому таборі. Про це розповіли в поліції столиці.

Як зазначається, про інцидент, який трапився із її малолітньою дочкою, до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області повідомила мама постраждалої дитини.

Вона розповіла, що вожатий в таборі вчинив розпусні дії, користуючись тим, що, як він вважав, діти спали і не могли нічого бачити.

Прибувши у вказаний табір, поліцейські у присутності педагогів та психолога опитали постраждалу дитину.

Та розповіла, що вожатий зайшов до кімнати, де спало четверо дівчаток. Він підійшов до постраждалої, зняв з неї спідню білизну і почав торкатися її статевих органів руками. При цьому свої дії він фіксував на камеру мобільного телефона.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За вчинені дії студенту столичного вищого навчального закладу загрожує до восьми років тюрми.

«Не знаю, що там було насправді, але віддавати свою дитину під нагляд 18-річної людини, мені здається це нерозумно…», «Студенти-практиканти... Відправляють до дітей невідомо кого, без досвіду роботи, без рекомендацій .... потім дітям горе», - пишуть у коментарях кияни.

Раніше повідомляли, чоловік силою затягнув 6-річну в під'їзд для наруги: перехожі не пройшли повз.

Як повідомляв Знай.uа, киянин знайшов чужий телефон з моторошними відео, бідолашні діти - посивіли навіть копи.

Знай.uа писав, у Львові псих намагався вкрасти 11-річного хлопчика, місто на вухах: "Поманив гаманцем і...".