Як правильно відбути Успенський піст 14-27 серпня: про що необхідно забути на цей період.

Православні віряни вступають в Успенський піст 14 серпня. Цей період завершиться святом Успіння Пресвятої Богородиці 28 серпня. Період посту прийнято відбувати в тілесному і духовному наповненні. Успенський піст триває два тижні і за суворістю поступається Великому. Піст встановлено, щоб міркувати над життям Пресвятої Богородиці, яка є зразком смирення і лагідності.

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

"Така лапочка без операцій": як виглядали Світлана Лобода і Анна Сєдокова до і після пластики.

Лобода завжди стверджувала, що її зовнішність була подарована батьками, регулярними процедурами по догляду та тренуваннями. Світлана всіляко заперечує пластику, хоча пластичний хірург заявляє, що помітні сліди ринопластики і роботи над збільшенням губ, якщо порівнювати з її минулими знімками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

Рекламна мішанина на Хрещатику обурила киян, вимагають єдиного дизайн-коду: "Великі некрасиві вивіски..."

Жителі Києва пропонують ввести в столиці єдиний дизайн-код, який дозволив би вимагати від власників реклами виконувати її в одному стилі. Про це йдеться в петиції на сайті КМДА.

Скрін, відео YouTube, Майдан
Скрін, відео YouTube, Майдан

"Борщовий набір" різко злетів у ціні, радує тільки картопля: українцям доведеться платити на 65% більше

Серед овочів "борщового набору" з липня 2020 року по липень 2021 року подешевшала тільки картопля (на 6,9%, до 11,79 грн за кг). Морква за вказаний період подорожчала на 22,4% (до 17,73 грн за кг); буряк - в 2 рази (до 15,12 грн за кг); капуста - на 15,2% (до 7,26 грн за кг); ріпчаста цибуля - на 69,5% (до 11,49 грн за кг).

Ринок, фото: Знай.uа
Ринок, фото: Знай.uа

Володимир Зеленський закликав жорстко відреагувати на расизм на адресу Жана Беленюка: "син України".

13 серпня 2021 року, народний депутат України Жан Беленюк повідомив, що на нього намагалися напасти в центрі Києва.

На подію миттєво відреагували президент України Володимир Зеленський, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, представники Національної поліції та інші.

Жан Беленюк, фото: канал "Україна"
Жан Беленюк, фото: канал "Україна"