На Говерлі військові та рятувальники шукають 6-річного хлопчика, який відбився від групи (ФОТО, ВІДЕО)

Автор: Зелінська Тетяна

14 Сер, 2021 21:41

Поділитись публікацією
На Говерлі військові та рятувальники шукають 6-річного хлопчика, який відбився від групи (ФОТО, ВІДЕО)

На горі Говерла тривають пошуки малолітньої дитини, яка відстала від туристичної групи та заблукала.

14 серпня, близько 19:05, під час підйому групою туристів у складі шести людей з Коломиї по зеленому маршруту на г. Говерла, поблизу смт Ворохта від групи відстав та заблукав хлопчик 2015 року народження.

Для проведення пошукових робіт від ДСНС залучилися рятувальники пошуково-рятувального відділення в складі 4 осіб, інформує “Галка” з посиланням на ДСНС України.

Згодом до пошуків додатково було залучено ще 5 надзвичайників та 11 військовослужбовців 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних сил України, які перебували в таборі на г. Говерла.

Спав на землі і мав палку, аби відбиватися від звірів: що понад добу робив у горах заблукалий шестирічний Олексійко (ВІДЕО)

Також до пошуків долучено 2 рятувальники на квадроциклі ПРВ смт Лазенщина ГУ ДСНС у Закарпатській області. Оголошено “Збір-Аварія” пошуково-рятувального відділення ДСНС м. Яремче. Пошуки дитини тривають.

“Для пошуку хлопчика, що заблукав у районі гори Говерла, створено 5 пошукових груп, до складу яких входять рятувальники Прикарпаття, Закарпаття та військовослужбовці.Всього до пошукових робіт залучено 30 чоловік та 4 одиниці техніки.Пошуки дитини тривають”, – повідомляють в Управлінні ДСНС в Івано-Франківській обалсті.

ЗНАЙШЛИ 6-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА, ЯКИЙ ЗАБЛУКАВ НА ГОВЕРЛІ (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Говерлі 156 людей продовжують пошуки 6-річного хлопчика (ФОТО)