Фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Юлія Бельченко "Зайка" частенько тішить шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Юля Бельченко нічого не приховує від своїх підписників, тому ділиться найдрібнішими подробицями з особистого життя. Нещодавно дівчина вже розповідала про проблеми у стосунках та зізналася, що розсталася зі своїм хлопцем.

Юля "Зайка", instagram.com/julz_seven
Юля "Зайка", instagram.com/julz_seven

Шанувальники дівчини дуже переживають за красуню, тому активно цікавляться, як складається її особисте життя. Цього разу одна з підписниць Юлії поцікавилась, чи помирилася та зі своїм хлопцем.

Скріншот stories Юлії "Зайки"
Скріншот stories Юлії "Зайки"

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Та ніхрена ми не помирилися. Я не знаю, що має статися, щоб ми помирилися. Напевно нічого, тут вже без шансів просто", - так прокоментувала Юлія "Зайка" розставання зі своїм хлопцем.

Нагадаємо,заплакана Юля "Зайка" розсталася з хлопцем після відмови спати в одному ліжку: "Я тупа". Юля "Зайка" розповіла про нову драму в особистому житті

Як повідомляв "Знай.ua", Юля" Зайка "після "Холостяка" дозволила чоловікові розпустити пустотливі ручки в басейні: "Щоб не згоріла"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" зацілувала білявого красеня, навіть не згадавши про "холостяка" Заливако: "Просто солоденький"