#

Поблизу Великої Димерки розбійники порізали та пограбували пасічника (ФОТО)

16.08.2021 15:00
Поблизу Великої Димерки розбійники порізали та пограбували пасічника (ФОТО)
Фото з місця події

Поблизу села Велика Димерка двоє зловмисників напали на 67-річного киянина, нанесли йому ножові поранення та пограбували

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Скривавленого чоловіка поблизу автодороги виявили оперативники Броварського районного управління поліції, які поверталися після виконання службового завдання.

Правоохоронці надали пораненому чоловікові першу медичну допомогу та викликали швидку. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичного закладу.

Поліцейські встановили, що того дня 67-річний пасічник приїхав у поле, щоб забрати свої вулики. До нього підійшли двоє незнайомців та почали вимагати, аби чоловік відав мобільний телефон та  інше майно.

Пасічник відмовився, тоді зловмисники почали його бити, завдали декілька ударів ножем, заволоділи майном і зникли у невідомому напрямку на автівці потерпілого.

Розшукали лиходіїв та викрадене авто працівники управління карного розшуку поліції Київщини спільно з оперативниками Броварського районного управління поліції. Ними виявилися двоє місцевих жителів  23 та 47-річного віку, які орендували будинок у районі.

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили зловмисникам про підозру за ч. 2 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Запобіжний захід обере суд. Слідство триває.

Нагадаємо, що 6 серпня на трасі Київ – Чернігів зіткнулися три БТРи та легковик, є постраждалі.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: