Стартував другий набір менторів на програму Mentorplace 1.1 IT

Стартував другий набір менторів на програму Mentorplace 1.1 IT

Організатори запрошують до участі ІТ-компанії

Этот материал также доступен на русском языке
Стартував другий набір менторів на програму Mentorplace 1.1 IT
фото: mentatdgt/Pexels

Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення та Міністерством молоді та спорту України оголосили другий набір на менторську програму для молоді Mentorplace 1.1 IT в рамках Пакту заради молоді – 2025. Організатори запрошують до участі у програмі українські IT компанії, які бажають розвинути бренд роботодавця, отримати можливість запросити мотивованих молодих людей на стажування, і готові залучити до програми членів своєї команди у ролі безпосередніх менторів.

Менторська програма триватиме з 8 по 28 вересня 2021 року. Протягом цього періоду досвідчені фахівці провідних українських ІТ компаній будуть наставниками-менторами для  молодих людей, які тільки розпочинають свою кар’єру в цій сфері.

У рамках програми ментор/ка матиме змогу обрати собі від 1го до 3х менті та провести з кожним не менше 2х зустрічей у будь-якому зручному форматі (оффлайн чи онлайн) тривалістю до 60 хвилин.

На початку програми усі зареєстровані ментори/ки пройдуть онлайн-тренінги з менторства, роботи з молоддю, інклюзивності та гендерної чутливості.

Нагадаємо, перша менторська програма від бізнесу для молоді «Mentorplace 1.0» стартувала у липні. Участь в пілотній програмі взяли понад 40 менторів/ок з 20 українських компаній з 11 регіонів України.

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло