ОБСЄ зафіксувала військову техніку окупантів поза місцями зберігання

ОБСЄ зафіксувала військову техніку окупантів поза місцями зберігання

За останній тиждень моніторингова місія ОБСЄ фіксувала військову техніку окупантів, яка зберігається з порушенням правил відведення. Про це повідомляє Операція об'єднаних сил.

"Місія зафіксувала на тимчасово окупованій території 419 одиниць військової техніки. З них 45 - з порушенням лінії відведення, 179 - за межами виділених місць зберігання", - сказано у повідомленні.

Додається, що порушення зафіксовані на полігонах поблизу тимчасово окупованих міст - Мирне, Бугаївка, Хрустальний Луганської області та Новоселівка, Кальміуське та Мар’янівка.

Також, характер розміщення техніки на непідконтрольній території Луганської області свідчить про проведення бойового злагодження, або підготовки залучення підрозділів ЗФ РФ.

Що відомо

  • Протягом тижня російсько-окупаційні війська здійснили обстріли Новотошківського, Водяного, Новоселівки Другої, Новомихайлівки, Нью-Йорка, внаслідок, яких загинув літній чоловік, пошкоджені житлові помешкання громадян та об’єкти інфраструктури.

Читайте також

  • П'яний бойовик вчинив стрілянину та підірвав гранату. У результаті цього загинули семеро людей, серед них троє мирних жителів.
  • На окупованій Луганщині у Голубівському російський найманець, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, застрелив своїх товаришів, а потім наклав на себе руки.
  • В окупованому Донецьку у житловому будинку підірвали гранату. Про це повідомляє ресурс так званого глави адміністрації Донецька.

Читайте усі новини Донбасу у Telegram та Viber

На початок