Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість повернулася в Україну і дала свій перший за довгі роки концерт в Одесі, а також відвідала сім'ю - маму Наталію і тата Сергія, молодшу сестру Ксенію і її чоловіка.

Так, сестра зірки 13 серпня відсвяткувала день народження - дівчині виповнилося 30 років. З цього приводу виконавиця привітала Ксенію в соціальних мережах пізніше самого свята, а на знімку обидві красуні позували в одному з ресторанів, примірявши вбрання білого кольору, демонструючи стрункі фігури і зовнішню схожість.

Світлана зізналася, що вони домовилися святкувати ювілей сестрички аж до 20 серпня.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Моя люба дівчинка

З ДНЕМ Народження Тебе !!!

Сподіваюся ти сьогодні теж п'єш шампанське ,
адже ми домовилися відзначати до 20 го серпня 😀❤️ 🔥 😂

Будь щаслива❤️ вірю в тебе і в Вашу сім'ю 🤲 😍

@ksushka_loboda_"

Раніше Ксенію зворушливо привітала їх зі Світланою мама Наталя.

"Донечка, дорога Ксюшенька! Вітаємо тебе з 30-річчям! 🥰🥰

Нехай з цією датою в твоєму житті відкриється нова цікава і захоплююча сторінка твого життя, в якій не буде помилок і помарок, в якій буде щастя і любов. ❤️..."