повернутись на
$39.22 €42.44
menu closed
menu open
weather +11 Київ

"Мама красуня, а доньку вдягнули, як опудало". Сумська в сукні власного дизайну пройшлася червоною доріжкою кінофестивалю

Ольга Сумська з молодшою донькою – 19-річною Ганною Борисюк
Фото: olgasumska / Instagram

Українська акторка театру та кіно Ольга Сумська ввечері 16 серпня запостила в Instagram фотографії з відкриття Одеського міжнародного кінофестивалю. На знімках 54-річна артистка вдягнена в довге ніжно-блакитне плаття з великим квітковим принтом. Поряд із нею стоїть її молодша донька – 19-річна Ганна Борисюк – у сукні вільного покрою до щиколоток. У підписі до знімках Сумська підкреслила, що це сукня її власного дизайну з тих, які випускають під брендом RIDNA.

Власний бренд жіночого одягу акторка презентувала у грудні 2019 року. Тоді вона розповідала, що кожне вбрання коштує від $500 до $1 тис.

Фотографії акторки з червоної доріжки набрали понад 12,4 тис. лайків і понад 150 коментарів.

"Такі красуні", – прокоментувала знімки телеведуча Леся Нікітюк.

"Ду-у-уже гарні", – написала співачка Ольга Полякова.

"Сукня – космос", – оцінила вбрання solovyschka.

"Вибачте мене за критику, але... Ви на вигляд молодші за доньку. Вбрання зовсім не пасує їй. Збільшує і старить. Не псуйте дівчинку", – висунула вимогу aleshka2309.

"Мама красуня, а Аню вдягнули, як опудало, хоча дуже гврна дівчина", – вважає ira_savran.

Контекст

Ольга Сумська народилася 22 серпня 1966 року у Львові. Закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Вона дебютувала на екрані 1983 року у фільмі "Вечори на хуторі біля Диканьки". Велику популярність акторці принесла головна роль у телесеріалі "Роксолана" (1996–2003).

Акторка одружена з актором Віталієм Борисюком. Вони одружилися 1996 року. У пари є донька Ганна (2002). Борисюк – другий чоловік Сумської. Із першим чоловіком, актором Євгеном Паперним, весілля з яким відбулося 1987 року, вона прожила п'ять років. Від цих стосунків в акторки є донька Антоніна Паперна (1990).

У травні 2021 року з нагоди срібного весілля Сумська і Борисюк повторно одружилися. Вони живуть разом 30 років, але розписалися 25 років тому.