Далеко не на всій території України стоїть тепла і м'яка погода. Без сумнівів, вночі вже прохолодно, проте вдень люди можуть відчути всі принади "бабиного літа". А буває і таке, що в ці серпневі дні несподівано може прийти негода. Саме так і сталося на Волині. В одному і селищ випав великий град.

Несподіваний удар стихії стався в Камінь-Каширському районі. Тут град потурбував місцевих жителів, які просто не очікували такого повороту подій.

Про це стало відомо завдяки повідомленням і кадрам місцевих жителів в соціальних мережах.

Град, скріншот: Instagram
Град, скріншот: Instagram

Як видно з опублікованих кадрів, негода сильно "розгулялася". Тепер людям необхідно справлятися з наслідками такого граду. Поки невідомо, що саме міг пошкодити цей град, але скло авто і вікна будинків точно необхідно перевірити. Також невідомо, як така погода "вдарить" по збору врожаю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також відомо, що погода в Україні на вівторок, 17 серпня, буде дощовою в деяких областях, а саме в тих, які знаходяться в західній частині країни. На заході дощі з грозами. У Львівській області +23 + 25. В Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській та Волинській областях +24+26. У Чернівецькій області +27+29, у Хмельницькій - +28+30.

Раніше повідомляли, погода на 17 серпня виб'є ґрунт з-під ніг українців: циклон Luciano затопить частину країни.

Як повідомляв Знай.uа, погода на Маковія подарує українцям "Божу благодать": справжнє бабине літо перед вереснем.

Знай.uа писав, зима розпочнеться дуже рано: синоптики стривожили попередженням, осені майже не побачимо.