21:55, 24 Березня 2019

У Луцьку відбулось спортивне сімейне свято. ФОТО

Сьогодні, 24 березня 2019 року, в спортивному залі обласної дитячо-юнацької спортивної школи (м. Луцьк, вул. Шевченка, 3) відбувся щорічний міський фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я». 

Про це повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради на своїй сторінці у “Фейсбук”.

Спортивне свято проводять з метою залучення різних верств населення, зокрема дітей шкільного віку та дорослих до занять фізичною культурою, пропаганди здорового способу життя, активізації змістовного сімейного дозвілля. Фестиваль зміцнює та здружує членів сім’ї та об’єднує їх в спортивну родину.

Фестиваль відкривали: заступник міського голови – Костянтин Петрочук, який брав участь в змаганнях; директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради – Олексій Веремійчик; заступник директора ВОЦФЗН “Спорт для всіх” – Альона Ковальчук; директор КЗ “ЛМЦФЗН “Спорт для всіх” Луцької міської ради – Наталія Назарук; головний спеціаліст відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти – Іван Дишко.

Почесні гості побажали всім командам-учасницям гарного настрою, спортивного завзяття, перемоги найспритнішому та активно займатися фізичною культурою та спортом усією сім’єю.

Захід розпочався з масової руханки, яку провела старший викладач з фітнесу СНУ ім. Лесі Українки – Людмила Ващук.

Прикрасою заходу були показові виступи юних спортсменів:

– з козацького бойового мистецтва вихованці спортивного клубу «Герць» під керівництвом тренерів Віталія та Романа Ковальчуків;

– з художньої гімнастики у виконанні вихованок ГО МСК «Астра» під керівництвом Ілони Барбулов;

– з художньої гімнастики у виконанні вихованок відділення гімнастики художньої КЗ “ДЮСШ № 3 Луцької міської ради” під керівництвом тренерів Наталії Данелюк, Тетяни Фігель, Оксани Агєєвої і Мар’яни Оліщук;

– виступ вихованок студії спортивно-акробатичного танцю «Даймонд» під керівництвом Дарини Єйцової.

За результатами змагань, місця розподілилися таким чином:

– І місце – сім’я Сохань;

– ІІ місце – Медведчук;

– ІІІ місце – Сахарчук.

Переможця та призерів нагородили дипломами, медалями, призами та подарунками від КЗ “ЛМЦФЗН “Спорт для всіх” та ВО благодійного фонду “Дитяча місія. Україна”.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: