Новини

Викликає вже жаль, а не відразу: Зеленський в останню мить відмовився від ефіру на одному з телеканалів

Викликає вже  жаль, а не  відразу: Зеленський в останню мить відмовився від ефіру на одному з телеканалів

Кандидат у президенти Володимир Зеленський в останню хвилину відмовився від ефіру на одному з телеканалів країни.

Про це ведучий “Прямого” та політолог Тарас Березовець повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Ніколи такого не було і ось знову! Зеленський в останню хвилину відмовився від ефіру з Оксаною Соколовою на ICTV. Ну, якщо у нього жижки трусяться від інтелігентної до мозку кісток Соколової, ні на жодні дебати з іншими кандидатами він не піде. Такого полохливого кандидата в президенти у нас не було ніколи. Уявляю, що б на дебатах з нього зробили Порошенко, Тимошенко або навіть Ляшко. Зеленський викликає вже навіть не відразу, а жалість. З такою тонкою шкірою краще в політику було не суватися взагалі. Не хочеться навіть уявляти, як би він виглядав поруч з світовими політиками рівня Макрона, Меркель і Трампа”, – написав він.

Раніше Тарас Березовець пояснив, чому Володимир Зеленський, попри його високі передвиборчі рейтинги, майже не має шансів вийти у другий тур президентських виборів в Україні.

На думку політолога Дмитра Васильєва, рейтинг кандидата в президенти Володимира Зеленського не відображає справжні настрої виборців.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський зірвав прямий ефір, злякавшись гострих запитань.

Це вже не вперше кандидат тікає від гострих запитань. Раніше Володимир Зленкський втік від журналістів та народного депутата Олексія Гончаренка, який намагався задати коміку і за сумісництвом політику кілька запитань.

Читайте також враження Олексія Гончаренка від спілкування з Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, ті люди, які голосуватимуть на президентських виборах за Володимира Зеленського не вважають Ігора Коломойського олігархом.

Як повідомлялося, олігарх Ігор Коломойський готується до перемоги кандидата у президенти Володимира Зеленського і бачить його своїм молодшим партнером.

За словами громадського діяча Дмитра Корчинського, Ігор Коломойський ввів свого протеже шоумена Володимира Зеленського в політику, щоб принизити українську націю.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.