MONATIK порушив правила проекту "Голос країни-9"

MONATIK порушив правила проекту "Голос країни-9"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зірковий тренер попросив продюсерів шоу вчинити по-своєму.

Сьогодні на "Голосі країни-9" під час вокальних нокаутів вирують справжні пристрасті.

Першою за можливість потрапити до прямих ефірів боролася команда Дмитра Монатіка. І останньою з команди Монатік на "нокаутах" виступила Вікторія Олійник. Номер дівчини настільки сподобався зірковому тренеру, що він просто не зміг з нею розпрощатися.

Але, за правилами шоу, якщо Дмитро б посадив на будь-яке з крісел Вікторію, учасник, який сидів на останньому кріслі, залишив би шоу. Це б була Аліна Підлужна, а з нею тренер не хотів прощатися.

Тож суддя звернувся до продюсерів "Голосу країни" і попросив їх дозволити йому змінити правила і вчинити по-своєму.

У цей час за лаштунками проекту перебував представник всесвітнього формату "Голос країни", який приїздить на знімання і стежить за тим, що відбувається. Він і приймав рішення.

"Представник формату "Голосу країни" дозволяє Дімі змінити правила. Один раз за весь сезон", - повідомили ведучі проекту Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

Дмитру дозволили обрати серед всіх, хто сидів на стільцях. Врешті, тренер прийняв рішення посадити Вікторію Олійник на третій стілець, на якому сиділа Анна Волобуєва. Вона ж і залишила проект.

Таким чином до прямих ефірів з команди Монатіка потрапили Андрій Карпов, брати Таранцови, Вікторія Олійник та Аліна Підлужна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація