В жахливій аварії зі смертельними наслідками, що сталася в центрі Одеси в ніч на неділю, 24 березня, загинула родичка голлівудської зірки Сільвестра Сталлоне. Це 33-річна Вікторія Кравченко - дочка відомого бізнесмена Валерія Кравченка, який володіє клінікою пластичної хірургії "Доктор Моцарт", а раніше - і готелем "Моцарт", розташованим прямо навпроти Оперного театру, про що пишуть Факти.

З приводу спорідненості з Сільвестром Сталлоне батько загиблої раніше говорив: "Я - племінник Жаклін Сталлоне по одному зі споріднених відгалужень, яке вона зуміла відстежити. З тих пір, як знайшли один одного, ми підтримуємо стосунки. Радий, що вона приїхала в гості". Ці слова пролунали в той час, коли Жаклін приїжджала до Одеси у 2003 році.

Вікторія Кравченко

За кермом автомобіля BMW X6, на пасажирському сидінні якого сиділа Вікторія, перебував 22-річний Шаміль Гаджиєв - син Газанфара Гаджиєва, власника нічного клубу Bono в курортній Аркадії.

За свідченнями очевидців трагедії, аварія сталася в результаті гонки, яку влаштував Гаджієв з водієм іншої престижної іномарки - Porshe. Як зазначається, Porshe керував син ще одного відомого підприємця.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шаміль Гаджиєв

На даний момент правоохоронці встановлюють усі обставини події. У загиблої дівчини залишилося двоє дітей.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в суботу, 23 березня, у Львові автомобіль BMW 530 не розминувся з Volkswagen, в результаті чого постраждали шість осіб. Водії обох машин потрапили в лікарню з тілесними ушкодженнями разом з ще чотирма пасажирами у віці від 17 до 30 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у столиці нашої країни сталася аварія з подальшою стріляниною. Як стало відомо, бійка почалася після того, як водії трьох автомобілів Kia, Mazerati і Toyota (всі на київській реєстрації) не поділили дорогу.

Також "Знай.uа" писав, що в Одесі легковий автомобіль BMW врізався в інший автомобіль, припаркований на узбіччі, після чого зніс стовп. В результаті жахливої катастрофи загинув водій і пасажирка машини.