fbpx

Влітку надумали з дружиною поїхати на відпочинок до Одеси. Ніколи б не подумав, що це може бути так виснажливо. Одружені ми лише рік, і це була наша перша спільна поїздка. – Я не приїхала сюди готувати їсти! Тільки в готелі, де “все включено”. – Я не розумію, я що, її на роту солдат готувати просив. Невже зварити того супчику, і щось на друге, так для жінки важко? – Ні- ні, тут купатися я не буду. Все море в медузах і водорослях! – До цього я не знав дружину з такого боку

Влітку надумали з дружиною поїхати на відпочинок до Одеси. Ніколи б не подумав, що це може бути так виснажливо. Одружені ми лише рік, і це була наша перша спільна поїздка. – Я не приїхала сюди готувати їсти! Тільки в готелі, де “все включено”. – Я не розумію, я що, її на роту солдат готувати просив. Невже зварити того супчику, і щось на друге, так для жінки важко? – Ні- ні, тут купатися я не буду. Все море в медузах і водорослях! – До цього я не знав дружину з такого боку.

З Мирославою ми одружені один рік, вперше разом вирішили відправитися відпочити на море цього літа, вийшло взяти відпустку в один час. Вибрали для поїздки – Одесу.

Проблеми почалися вже на етапі вибору способу пересування. Дружина наполягала на поїзді, я ж хотів поїхати на автомобілі.

Я вважаю, що автомобіль – це найбільш економічно вигідний вид транспорту, до того ж є і багато інших переваг в такому способі пересування.

Сяк-так умовив Миросю поїхати на автомобілі. В дорозі її постійно захитувало, вона швидко втомлювалася, доводилося часто зупинятися і слухати її постійні скарги.

Зупинитися я хотів в приватному секторі, дружина ж воліла готель “все включено”, що обійшлося нам рази в три дорожче.

Пояснювала вона все тим, що їй зовсім не хотілося готувати, відпочивати вона вважала за краще в комфорті. Мені не зовсім зрозумілі були такі капризи, їсти ж не на роту солдатів потрібно було готувати.

Раз в два дня зварити суп, приготувати що-небудь швиденько на друге для нас двох, хіба це складно?

Тим більше в їжі я не вибагливий, головне, щоб перше було і м’ясо на друге в будь-якому вигляді. Не знав, що вибрав собі в супутниці таку ледащо. Нічого не поробиш, довелося переплачувати.

На пляжі Мирося вела себе дивно. Вона відмовлялася купатися, так як боялася щось “підчепити” і медуз, постійно перебувала на березі і засмагала. Я намагався затягнути її в воду, вона волала як ненормальна і ображалася.

У підсумку, в перший же день, моя дружина згоріла на сонці, до вечора у неї піднялася температура, ні про яку романтику мови бути не могло. Я сильно переживав, я зовсім не очікував від неї такого підступу.

На наступний день моя улюблена не виходила з номера, довелося самому йти на пляж, купатися і засмагати на самоті. Увечері поїхав один в центр, де були різні розваги. Не так я собі уявляв наш спільний відпочинок!

Найцікавіше, що я все ж підчепив якусь заразу, яка серйозно підкосила моє здоров’я.

Дружина при цьому весь час говорила мені, що попереджала про те, що в морі купатися небезпечно. На жаль, я заразив цим і Мирославу.

Я зітхнув з полегшенням лише по приїзду додому, відпустка пролетіла непомітно. Чому з жінками завжди так все складно? Тепер подумую про роздільний відпочинок в майбутньому.

Фото ілюстративне – pixabay

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page